Vereisten voor een zakenvisum voor Cambodja Vereisten zakenvisum voor Belgische paspoorthouders

  1. Paspoort

    Het paspoort van de aanvrager moet:

    • Geldig zijn tot zes maanden bij aankomstdatum
    • Minstens één lege visumpagina bevatten
    • Vrij zijn van hoesjes of omslagen. Graag deze volledig verwijderen vóór het opsturen

  2. Pasfoto's

    Eén officiële pasfoto in kleur is benodigd. Deze foto moet:

    • Recent en goedgelijkend zijn en zijn afgedrukt op fotopapier van hoge kwaliteit
    • Een witte achtergrond hebben
    • De afmeting 35mm bij 45mm hebben
    • Het gezicht van de aanvrager in het midden afbeelden met een neutrale uitdrukking
    • Zonder hoofdbedekking zijn, tenzij het bedekking/kledij om religieuze redenen betreft (het gelaat moet zichtbaar zijn)
    • Los zijn van het visum aanvraagformulier (dus op geen enkele wijze aan het formulier bevestigd) en vrij van eventuele lijmrestanten

  3. Introductiebrief

    Een introductiebrief van de werkgever in België is vereist. Deze moet op bedrijfsbriefpapier geprint worden met een Belgisch adres. Een voorbeeld Introductiebrief vindt u hier terug.

    Alle introductiebrieven moeten geadresseerd zijn aan de ambassade. Het adres van de ambassade vindt u hier terug.

  4. Uitnodigingsbrief

    Een uitnodigingsbrief van de uitnodigende partij. De brief moet:

    • Op bedrijfspapier geschreven zijn
    • De naam van de aanvrager vermelden
    • De paspoort details van de aanvrager vermelden
    • De reden van de reis vermelden
    • Het aantal inreizen en de lengte van het visum vermelden
    • De locatie van het te bezoeken bedrijf vermelden
    • Stempel en handtekening van het te bezoeken bedrijf

  5. Fotokopie van het aanvraagmateriaal

    Een kleurenkopie van de informatiepagina van het paspoort van de aanvrager

  6. Aanvraagformulier

    Eén volledig ingevuld en ondertekend visumaanvraagformulier. Dit formulier moet:

    • Met blokletters in zwarte of blauwe inkt ingevuld worden
    • Worden ondertekend door de aanvrager

  7. CIBTvisas-orderformulier

    Stuur het CIBTvisas orderformulier naar ons op. Het formulier is terug te vinden in het aanvraagpakket

    De betaling wordt pas geïnd op het moment dat CIBTvisas uw gehele aanvraag heeft afgerond.

  8. Visum bij aankomst

    Het is mogelijk een visum te verkrijgen bij aankomst van deze bestemming voor een verblijf van maximaal 30 dagen. Er is geen garantie dat toegang ook daadwerkelijk zal worden verleend. Controleer bij de ambassade voor meer informatie en bevestig bij de luchtvaartmaatschappij of er kan worden ingecheckt zonder visum. Om te voorkomen dat u bij aankomst het land niet in mag of dat er een lange wachttijd is voor het verkrijgen van een visum, adviseert CIBTvisas reizigers om van tevoren een visum aan te schaffen

  9. Geldigheid van het visum

    Geldig voor een verblijf tot 30 dagen

Vereisten voor een toeristenvisum voor Cambodja Vereisten toeristenvisum voor Belgische paspoorthouders

  1. Paspoort

    Het paspoort van de aanvrager moet:

    • Geldig zijn tot zes maanden bij aankomstdatum
    • Minstens één lege visumpagina bevatten
    • Vrij zijn van hoesjes of omslagen. Graag deze volledig verwijderen vóór het opsturen

  2. Pasfoto's

    Eén officiële pasfoto in kleur is benodigd. Deze foto moet:

    • Recent en goedgelijkend zijn en zijn afgedrukt op fotopapier van hoge kwaliteit
    • Een witte achtergrond hebben
    • De afmeting 35mm bij 45mm hebben
    • Het gezicht van de aanvrager in het midden afbeelden met een neutrale uitdrukking
    • Zonder hoofdbedekking zijn, tenzij het bedekking/kledij om religieuze redenen betreft (het gelaat moet zichtbaar zijn)
    • Los zijn van het visum aanvraagformulier (dus op geen enkele wijze aan het formulier bevestigd) en vrij van eventuele lijmrestanten

  3. Fotokopie van het aanvraagmateriaal

    Een duidelijke fotokopie van de informatiepagina van het paspoort van de aanvrager.

  4. Aanvraagformulier

    Eén volledig ingevuld en ondertekend visumaanvraagformulier. Dit formulier moet:

    • Met blokletters in zwarte of blauwe inkt ingevuld worden
    • Worden ondertekend door de aanvrager

  5. CIBTvisas-orderformulier

    Stuur het CIBTvisas orderformulier naar ons op. Het formulier is terug te vinden in het aanvraagpakket

    De betaling wordt pas geïnd op het moment dat CIBTvisas uw gehele aanvraag heeft afgerond.

  6. Visum bij aankomst

    Het is mogelijk een visum te verkrijgen bij aankomst van deze bestemming voor een verblijf van maximaal 30 dagen. Er is geen garantie dat toegang ook daadwerkelijk zal worden verleend. Controleer bij de ambassade voor meer informatie en bevestig bij de luchtvaartmaatschappij of er kan worden ingecheckt zonder visum. Om te voorkomen dat u bij aankomst het land niet in mag of dat er een lange wachttijd is voor het verkrijgen van een visum, adviseert CIBTvisas reizigers om van tevoren een visum aan te schaffen

  7. Geldigheid van het visum

    Geldig voor een verblijf tot 30 dagen

Visum quick check

Bent u houder van een Belgisch paspoort? Kijk hier of u een visum nodig hebt voor uw bestemming.

Alle landen bekijken

Ophaaldienst

Heeft uw aanvraag spoed...Gebruik de CIBTvisas ophaaldienst.  Een koerier van CIBT haalt uw documenten op, waar u ook bent. Onze snelle en simpele service garandeert dat uw visumaanvraag binnen een werkdag bij de ambassade ligt.

Bel 0902 150 45 (0,75 cents / min) om een afhaalafspraak te maken.

Kies voor CIBTvisas

Snel. CIBTvisas biedt de snelste manier om een visum te krijgen.

Makkelijk. De specialisten van CIBTvisas helpen u met betrouwbare informatie per telefoon en e-mail.

Veilig. CIBTvisas waakt zorgvuldig over uw vertrouwelijke gegevens en privacy.