Vraag een visum aan voor Cuba

Vereisten voor een toeristenvisum voor Cuba Vereisten toeristenvisum voor Belgische paspoorthouders

 1. Rechtstreeks indienen

  CIBTvisas kan u niet assisteren met uw visum. Neem contact op met de ambassade: http://misiones.minrex.gob.cu/es/belgica/embajada-de-cuba-en-belgica

Vereisten voor een zakenvisum voor Cuba Vereisten zakenvisum voor Belgische paspoorthouders

 1. Rechtstreeks indienen

  CIBTvisas kan u niet assisteren met uw visum. Neem contact op met de ambassade: http://misiones.minrex.gob.cu/es/belgica/embajada-de-cuba-en-belgica

Aanvullende informatie

Maak nu gebruik van CIBTvisas

 1. De snelheid.  CIBTvisas is gespecialiseerd in het verzorgen van visa voor Cuba. Wij kunnen u helpen bij het zo snel mogelijk verkrjigen van een visum voor Cuba.
 2. Het gemak.  CIBTvisas, de makkelijkste en veiligste manier om uw visum voor Cuba te krijgen. Wij bezoeken dagelijks de ambassade van Cuba om visa te verkrijgen voor inwonenden van België.
 3. Wanneer kan ik het best mijn visum aanvragen?

  Eén tot twee maanden voor de vertrekdatum kunt u het best uw visum aanvragen. Maar als u het visum snel nodig heeft, dan kunnen we voor sommige landen uw visumaanvraag zelfs in één werkdag afhandelen. Een voorbeeld van de spoedservice: als u de complete aanvraag op maandag bij u laten ophalen door onze overnight koerier, dan kunt u uw paspoort met visum op woensdag al terughebben.
 4. Heeft u mijn paspoort nodig voor een Cuba-visum? Is het veilig om mijn paspoort op te sturen?

  Ja, u moet uw originele paspoort opsturen, een kopie is niet voldoende. Het Cuba-visum wordt in uw paspoort gestempeld op een van de visumpagina's. Zonder uw originele paspoort kan de aanvraag niet afgehandeld worden. Omdat een paspoort een belangrijk document is, adviseren we u het te verzenden via aangetekende post of met een betrouwbare koerier.