Vraag een visum aan voor Soedan

Vereisten voor een toeristenvisum voor Soedan Vereisten toeristenvisum voor Belgische paspoorthouders

 1. Persoonlijk aanvragen

  De ambassade vereist dat aanvragers persoonlijk hun visum aanvragen. CIBTvisas kan u in dit geval niet assisteren

Vereisten voor een zakenvisum voor Soedan Vereisten zakenvisum voor Belgische paspoorthouders

 1. Persoonlijk aanvragen

  De ambassade vereist dat aanvragers persoonlijk hun visum aanvragen. CIBTvisas kan u in dit geval niet assisteren. Neem contact op met de ambassade voor meer informatie:

Aanvullende informatie

Maak nu gebruik van CIBTvisas

 1. De snelheid.  CIBTvisas is gespecialiseerd in het verzorgen van visa voor Soedan. Wij kunnen u helpen bij het zo snel mogelijk verkrjigen van een visum voor Soedan.
 2. Het gemak.  CIBTvisas, de makkelijkste en veiligste manier om uw visum voor Soedan te krijgen. Wij bezoeken dagelijks de ambassade van Soedan om visa te verkrijgen voor inwonenden van België.
 3. Wanneer kan ik het best mijn visum aanvragen?

  Eén tot twee maanden voor de vertrekdatum kunt u het best uw visum aanvragen. Maar als u het visum snel nodig heeft, dan kunnen we voor sommige landen uw visumaanvraag zelfs in één werkdag afhandelen. Een voorbeeld van de spoedservice: als u de complete aanvraag op maandag bij u laten ophalen door onze overnight koerier, dan kunt u uw paspoort met visum op woensdag al terughebben.
 4. Heeft u mijn paspoort nodig voor een Soedan-visum? Is het veilig om mijn paspoort op te sturen?

  Ja, u moet uw originele paspoort opsturen, een kopie is niet voldoende. Het Soedan-visum wordt in uw paspoort gestempeld op een van de visumpagina's. Zonder uw originele paspoort kan de aanvraag niet afgehandeld worden. Omdat een paspoort een belangrijk document is, adviseren we u het te verzenden via aangetekende post of met een betrouwbare koerier.