Vereisten voor een zakenvisum voor Mongolië Vereisten zakenvisum voor Belgische paspoorthouders

  1. Paspoort

    Het paspoort van de aanvrager. Het paspoort moet:

    • Minstens 6 maanden geldig zijn na vertrek uit het land van bestemming.
    • Minstens twee lege, tegenover elkaar liggende visumpagina's bevatten.
    • Vrij zijn van hoesjes of omslagen. Graag deze volledig verwijderen vóór het opsturen.

  2. Pasfoto's

    Eén officiële pasfoto in kleur is benodigd. Deze foto moet:

    • Recent en goedgelijkend zijn en zijn afgedrukt op fotopapier van hoge kwaliteit
    • Een witte achtergrond hebben
    • De afmeting 35mm bij 45mm hebben
    • Het gezicht van de aanvrager in het midden afbeelden met een neutrale uitdrukking
    • Zonder hoofdbedekking zijn, tenzij het bedekking/kledij om religieuze redenen betreft (het gelaat moet zichtbaar zijn)
    • Los zijn van het visum aanvraagformulier (dus op geen enkele wijze aan het formulier bevestigd) en vrij van eventuele lijmrestanten

  3. Introductiebrief

    Een introductiebrief van de werkgever in België is vereist. Deze moet op bedrijfsbriefpapier geprint worden met een Belgisch adres. Een voorbeeld Introductiebrief vindt u hier terug.

    Alle introductiebrieven moeten geadresseerd zijn aan de ambassade. Het adres van de ambassade vindt u hier terug.

  4. Uitnodigingsbrief

    Een origineel exemplaar van de uitnodigingsbrief, opgesteld door de uitnodigende partij. De brief moet:

    • Op briefpapier van het bedrijf geschreven zijn
    • Stempel en handtekening bevatten van het te bezoeken bedrijf
    • Geregistreerd zijn door het Ministerie van Buitenlandse Zaken in Mongolië.
    • De naam van de aanvrager vermelden
    • De paspoortgegevens van de aanvrager vermelden
    • Het volledige adres vermelden van de uitnodigende partij met alle contactgegevens
    • De reden van de reis vermelden
    • Het aantal inreizen vermelden en de benodigde duur van het visum
    • Vermelden dat het bedrijf garant staat voor alle onkosten

  5. Bewijs van autorisatie

    De uitnodigende partij/sponsor moet voor de reiziger een reistoestemming aanvragen bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken in Mongolië. De procedure is als volgt:

    • De sponsor gaat naar www.consul.mn en selecteert ‘inviting a person to Mongolia’
    • Vervolgens vult de sponsor de gegevens in van de reiziger en het benodigde visumtype
    • De sponsor moet de autorisatiebrief vervolgens printen, ondertekenen en stempelen. Deze moet dan worden opgestuurd naar het Ministerie van Buitenlandse Zakan in UlaanBaatar. 
    • Het Ministerie stuurt deze vervolgens door naar de ambassade in België

    De spoedprocedure van 2 werkdagen is alleen mogelijk als de autorisatie door de ambassade is ontvangen

  6. Bewijs van het reisarrangement

    Alle hieronder genoemde documenten moeten worden aangeleverd:

    • Een kopie van een vluchtschema of een uitdraai van uw e-ticket
    • Een hotelbevestiging

  7. Bewijsstukken reisverzekering

    Een verklaring van de verzekeringsmaatschappij waarbij de reiziger is aangesloten. De verklaring moet:

    • Bevestigen dat de reiziger een wereldwijde reisverzekering heeft of in ieder geval verzekerd is in het land van bestemming
    • Bevestigen dat de verzekering geldig is gedurende het verblijf
    • De naam van de reiziger vermelden

    CIBTvisas biedt u graag een veelomvattende (uitgebreide) reispolis aan via onze zakenpartner VAB. Voor meer informatie en om te genieten van deze dienst kan u hun website hier bezoeken

  8. Aanvraagformulier

    Een volledig ingevuld en ondertekend aanvraagformulier. Dit formulier moet ingevuld worden met blokletters en met zwarte inkt

  9. CIBTvisas-orderformulier

    Stuur het CIBTvisas orderformulier naar ons op. Het formulier is terug te vinden in het aanvraagpakket

    De betaling wordt pas geïnd op het moment dat CIBTvisas uw gehele aanvraag heeft afgerond.

Vereisten voor een toeristenvisum voor Mongolië Vereisten toeristenvisum voor Belgische paspoorthouders

  1. Paspoort

    Het paspoort van de aanvrager. Het paspoort moet:

    • Minstens 6 maanden geldig zijn na vertrek uit het land van bestemming.
    • Minstens twee lege, tegenover elkaar liggende visumpagina's bevatten
    • Vrij zijn van hoesjes of omslagen. Graag deze volledig verwijderen vóór het opsturen

  2. Pasfoto's

    Eén officiële pasfoto in kleur is benodigd. Deze foto moet:

    • Recent en goedgelijkend zijn en zijn afgedrukt op fotopapier van hoge kwaliteit
    • Een witte achtergrond hebben
    • De afmeting 35mm bij 45mm hebben
    • Het gezicht van de aanvrager in het midden afbeelden met een neutrale uitdrukking
    • Zonder hoofdbedekking zijn, tenzij het bedekking/kledij om religieuze redenen betreft (het gelaat moet zichtbaar zijn)
    • Los zijn van het visum aanvraagformulier (dus op geen enkele wijze aan het formulier bevestigd) en vrij van eventuele lijmrestanten

  3. Aantoonbare financiële zekerheid

    Dit moet worden aangeleverd in de vorm van de bankafschriften van de laatste 3 maanden. Dit moet een kopie van een papieren bankafschrift zijn of een afdruk van een online bankafschift van uw internetbankieren. Een schermafdruk van uw internetbankieren zal niet geaccepteerd worden.

  4. Bewijs van het reisarrangement

    Alle hieronder genoemde documenten moeten worden aangeleverd:

    • Een kopie van een vluchtschema of een uitdraai van uw e-ticket
    • Een hotelbevestiging

  5. Bewijsstukken reisverzekering

    Een verklaring van de verzekeringsmaatschappij waarbij de reiziger is aangesloten. De verklaring moet:

    • Bevestigen dat de reiziger een wereldwijde reisverzekering heeft of in ieder geval verzekerd is in het land van bestemming
    • Bevestigen dat de verzekering geldig is gedurende het verblijf
    • De naam van de reiziger vermelden

    CIBTvisas biedt u graag een veelomvattende (uitgebreide) reispolis aan via onze zakenpartner VAB. Voor meer informatie en om te genieten van deze dienst kan u hun website hier bezoeken

  6. Double entry visum aanvragen

    Voor de aanvraag van een double entry visum is een uitnodigingsbrief van de uitnodigende partij vereist.

  7. Aanvraagformulier

    Eén volledig ingevuld en ondertekend visumaanvraagformulier. Dit formulier moet met zwarte inkt ingevuld worden.

  8. CIBTvisas-orderformulier

    Stuur het CIBTvisas orderformulier naar ons op. Het formulier is terug te vinden in het aanvraagpakket

    De betaling wordt pas geïnd op het moment dat CIBTvisas uw gehele aanvraag heeft afgerond.

Visum quick check

Bent u houder van een Belgisch paspoort? Kijk hier of u een visum nodig hebt voor uw bestemming.

Alle landen bekijken

Ophaaldienst

Heeft uw aanvraag spoed...Gebruik de CIBTvisas ophaaldienst.  Een koerier van CIBT haalt uw documenten op, waar u ook bent. Onze snelle en simpele service garandeert dat uw visumaanvraag binnen een werkdag bij de ambassade ligt.

Bel 0902 150 45 (0,75 cents / min) om een afhaalafspraak te maken.

Kies voor CIBTvisas

Snel. CIBTvisas biedt de snelste manier om een visum te krijgen.

Makkelijk. De specialisten van CIBTvisas helpen u met betrouwbare informatie per telefoon en e-mail.

Veilig. CIBTvisas waakt zorgvuldig over uw vertrouwelijke gegevens en privacy.