Vereisten voor een zakenvisum voor Vietnam Vereisten zakenvisum voor Belgische paspoorthouders

  1. Paspoort

    Het paspoort van de aanvrager moet:

    • Tenminste zes maanden geldig zijn bij aanvraag van het visum
    • Minstens twee lege, tegenover elkaar liggende visumpagina's bevatten
    • Vrij zijn van hoesjes of omslagen. Graag deze volledig verwijderen vóór het opsturen

  2. Pasfoto's

    Eén officiële pasfoto in kleur is benodigd. Deze foto moet:

    • Recent en goedgelijkend zijn en zijn afgedrukt op fotopapier van hoge kwaliteit
    • Een witte achtergrond hebben
    • De afmeting 35mm bij 45mm hebben
    • Het gezicht van de aanvrager in het midden afbeelden met een neutrale uitdrukking
    • Zonder hoofdbedekking zijn, tenzij het bedekking/kledij om religieuze redenen betreft (het gelaat moet zichtbaar zijn)
    • Los zijn van het visum aanvraagformulier (dus op geen enkele wijze aan het formulier bevestigd) en vrij van eventuele lijmrestanten

  3. Uitnodigingsbrief

    Een uitnodigingsbrief van de uitnodigende partij. Een kopie is toegestaan. De brief moet:

    • Op bedrijfspapier geschreven zijn
    • De naam van de aanvrager bevatten
    • De reden van de reis specificeren
    • Het gewenste aantal bezoeken aan het land van bestemming (entries) aangeven
    • De benodigde duur van het visum bevatten
    • Stempel en handtekening bevatten van het te bezoeken bedrijf
    • Uitgegeven zijn door het ministerie van Buitenlandse Zaken

  4. Aanvraagformulier

    Eén volledig ingevuld en ondertekend aanvraagformulier. Dit formulier moet:

    • Ondertekend zijn door de aanvrager
    • De volledige naam van de aanvrager vermelden, zoals deze staat in het paspoort

  5. CIBTvisas-orderformulier

    Stuur het CIBTvisas orderformulier naar ons op. Het formulier is terug te vinden in het aanvraagpakket

    De betaling wordt pas geïnd op het moment dat CIBTvisas uw gehele aanvraag heeft afgerond.

  6. Multiple entry-aanvragers

    Aanvragers van een multiple entry-visum moeten een kopie van de vluchtbevestiging aanleveren, waarop de heen- en terugvlucht wordt vermeld

Vereisten voor een toeristenvisum voor Vietnam Vereisten toeristenvisum voor Belgische paspoorthouders

  1. Paspoort

    Het paspoort van de aanvrager moet:

    • Tenminste zes maanden geldig zijn bij aanvraag van het visum
    • Minstens twee lege, tegenover elkaar liggende visumpagina's bevatten
    • Vrij zijn van hoesjes of omslagen. Graag deze volledig verwijderen vóór het opsturen

  2. Pasfoto's

    Eén officiële pasfoto in kleur is benodigd. Deze foto moet:

    • Recent en goedgelijkend zijn en zijn afgedrukt op fotopapier van hoge kwaliteit
    • Een witte achtergrond hebben
    • De afmeting 35mm bij 45mm hebben
    • Het gezicht van de aanvrager in het midden afbeelden met een neutrale uitdrukking
    • Zonder hoofdbedekking zijn, tenzij het bedekking/kledij om religieuze redenen betreft (het gelaat moet zichtbaar zijn)
    • Los zijn van het visum aanvraagformulier (dus op geen enkele wijze aan het formulier bevestigd) en vrij van eventuele lijmrestanten

  3. Aanvraagformulier

    Eén volledig ingevuld en ondertekend aanvraagformulier. Dit formulier moet:

    • Ondertekend zijn door de aanvrager
    • De volledige naam van de aanvrager vermelden, zoals deze staat in het paspoort


    Het invullen van het online visumaanvraagformulier kan een tijdrovend en gecompliceerd karwei zijn. U kunt dit aan ons uitbesteden door gebruik te maken van de Vietnam Documenten Voorbereiding Service. Het tarief is €25.00. Daarnaast gelden de tarieven voor de overige diensten die u afneemt.
    In het CIBTvisas-aanvraagpakket vindt u een formulier voor de Vietnam Documenten Voorbereiding Service. Beantwoord álle vragen op dit formulier.

    Stuur uw hele aanvraag, met alle vereisten en uw paspoort naar CIBTvisas vóór 14.00 uur zodat wij dezelfde dag nog uw aanvraag online kunnen plaatsen. Zodra wij het online visumaanvraag-formulier voor u hebben ingevuld, sturen wij u een e-mail met het aanvraagformulier.
    Aangezien de ambassade een originele handtekening vereist, dient u het getekende formulier per post of koerier te retourneren aan CIBTvisas.

  4. CIBTvisas-orderformulier

    Stuur het CIBTvisas orderformulier naar ons op. Het formulier is terug te vinden in het aanvraagpakket

    De betaling wordt pas geïnd op het moment dat CIBTvisas uw gehele aanvraag heeft afgerond.

  5. Multiple entry-aanvragers

    Aanvragers van een multiple entry-visum moeten een kopie van de vluchtbevestiging aanleveren, waarop de heen- en terugvlucht wordt vermeld

Vietnam visum

Wilt u weten hoe een visum voor Vietnam eruitziet?  Bekijk hier een voorbeeldvisum voor Vietnam om te zien welke informatie het bevat.

Voorbeeldvisum Vietnam bekijken

Ophaaldienst

Heeft uw aanvraag spoed...Gebruik de CIBTvisas ophaaldienst.  Een koerier van CIBT haalt uw documenten op, waar u ook bent. Onze snelle en simpele service garandeert dat uw visumaanvraag binnen een werkdag bij de ambassade ligt.

Bel 0902 150 45 (0,75 cents / min) om een afhaalafspraak te maken.

Kies voor CIBTvisas

Snel. CIBTvisas biedt de snelste manier om een visum te krijgen.

Makkelijk. De specialisten van CIBTvisas helpen u met betrouwbare informatie per telefoon en e-mail.

Veilig. CIBTvisas waakt zorgvuldig over uw vertrouwelijke gegevens en privacy.