Cruiserederijen

CIBTvisas biedt aanbieders van cruises een effectief en gestroomlijnd proces waarmee zij visumaanvragen voor hun gasten snel en eenduidig kunnen verwerken. CIBTvisas prepaid Tour packs zijn een snelle, eenvoudige en veilige manier om visa en legalisaties voor grote groepen reizigers in 1 keer te verzorgen.  De cruisesector biedt steeds meer exotische bestemmingen aan. Daarom wordt het steeds belangrijker dat alle gasten aan boord voldoen aan de vereisten voor toegang in elke haven die het schip aandoet. De CIBTvisas prepaid Tour packs geven cruisegasten alle benodigde informatie over toegangsvereisten voor elke bestemming van de cruise.

CIBTvisas’s dienstverlening voor cruiserederijen:

  1. CIBTvisas pre-paid tour packs.  CIBTvisas levert rederijen een op maat samengestelde CIBTvisas prepaid tour packs met alle benodigde informatie over de vereisten voor toegang tot iedere land dat de cruisedeelnemers gaan bezoeken.  Reizigers die een ander land willen bezoeken, zijn vaak niet bekend met de vereisten voor een visumaanvraag en de bijbehorende procedures. Het CIBTvisas prepaid tour packs bevat een simpel stappenplan dat ze kunnen volgen om een visum aan te vragen. Dit makkelijk leesbare document is een efficiënte methode om gasten van een cruise te informeren over de vereisten voor hun visa. Het CIBTvisas prepaid tour packs bevat alle visumaanvraagformulieren, vereisten, doorlooptijden en andere handige informatie, specifiek voor alle havens die het schip aan zal doen.  CIBTvisas kan de prepaid tour packs aanpassen en uitbreiden zodat het de informatie bevat voor alle landen die tijdens de cruise worden bezocht. CIBTvisas kan de prepaid tour packs ook voorzien van het logo van de rederij of het schip voor meer merkbeleving.
     
    CIBTvisas hanteert scherpe tarieven voor rederijen die gebruik maken van de CIBTvisas prepaid tour packs. Op verzoek werkt CIBTvisas ook met commissies. De rederij kan deze dienst direct aan haar gasten verkopen om de commissie te maximaliseren en om ervoor te zorgen dat alle reizigers op tijd voor de vertrekdatum over de benodigde papieren beschikken.
  2. Service buiten kantooruren.  CIBTvisas is de enige visumdienst in België die aanvragen buiten kantooruren accepteert én verwerkt. Op afspraak kunnen aanvragen ook voor of na kantooruren bij ons worden afgeleverd. Onze dienst buiten kantooruren zorgt ervoor dat de visumaanvraag dezelfde avond nog in gang wordt gezet en de volgende ochtend klaar is voor verwerking door de betreffende ambassade of consulaat.
  3. Meet & Greet Luchthaven.  CIBTvisas helpt klanten hun strakke reisdeadlines te halen met onze Meet & Greet dienstverlening.  Wij sturen koeriers op pad om paspoorten van aankomende reizigers op te halen bij het vliegveld voor supersnelle verwerking. We kunnen verwerkte paspoorten aan reizigers overdragen via de servicebalies van onze partners op Schiphol. Daarnaast coördineren we de overdracht van paspoorten aan reizigers die op het laatste moment een visum hebben aangevraagd.
  4. Eigen database.  Klanten van CIBTvisas krijgen toegang tot een eigen, geavanceerde database met specifieke vereisten voor reizen naar vrijwel elk land ter wereld. CIBTvisas voorziet iedere reiziger van een informatiepakket met eenvoudige, volledige instructies voor hun visumaanvraag.
  5. Binnen een werkdag.  CIBTvisas kan visumaanvragen veelal binnen een werkdag verwerken. Aanvragen die om 08:00 uur bij ons op kantoor binnenkomen, worden dezelfde dag nog aangeboden bij de betreffende ambassade of consulaat.
  6. Sluitingsdagen ambassades en mededelingen.  CIBTvisas verstuurt een wekelijkse nieuwsbrief met informatie over belangrijke veranderingen bij visumprocedures. De nieuwsbrief bevat ook informatie over sluitingsdagen van consulaten en ambassades en andere onderwerpen die van belang zijn voor zakelijke reizigers.

Neem contact op

Wilt u een vertrouwelijke offerte ontvangen van CIBTvisas?

U kunt contact opnemen met onze salesafdeling om uw specifieke behoeften te bespreken.  De salesafdeling is bereikbaar op telefoonnummer 070-3150200.

Graag van dienst

Het wereldwijde CIBTvisas team van experts in visa en legalisaties geeft onze klanten en opdrachtgevers alle persoonlijke aandacht en een professionele dienstverlening. Ons doel is om de snelste, makkelijkste en meest veilige manier te bieden om visa te verkrijgen voor reizen naar het buitenland. Onze klanten kunnen rekenen op een uitstekende service, iedere keer dat ze gebruik maken van CIBTvisas.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de wekelijkse CIBTvisas nieuwsbrief met het laatste nieuws op het gebied van vereisten voor internationaal reizen.