Verenigd Koninkrijk paspoort

Woont u in België  en wilt u uw Brits paspoort verlengen? Bent u een burger van het Verenigd Koninkrijk en woont u in België , dan kan CIBTvisas u helpen met het vernieuwen van uw paspoort. Bekijk het aanvraagpakket of e-mail het naar uzelf en druk het af. Vul de formulieren en stuur uw aanvraag op naar CIBTvisas.

Paspoort vernieuwen

Bekijk formulier   E-mail formulier

 

Verloren/Gestolen Paspoort

Bekijk formulier   E-mail formulier

 

Om uw paspoort van het Verenigd Koninkrijk te verlengen, heeft u het volgende nodig:

  1. PaspoortOm uw paspoort te kunnen vernieuwen, hebben we uw huidige paspoort nodig. U kunt een nieuw paspoort aanvragen tot 9 maanden voor de vervaldatum van uw huidige paspoort. De overgebleven geldigheidsduur wordt dan bij het nieuwe paspoort opgeteld.
  2. Pasfoto’sU heeft 2 (twee) pasfoto’s nodig. Een van de twee pasfoto's moet op de achterzijde ondertekend zijn door de aanvrager. Aan pasfoto’s voor een paspoort van het Verenigd Koninkrijk worden andere eisen gesteld dan aan die voor Belgische paspoorten. Zij moeten voldoen aan de volgende eisen. Pasfoto mag niet ouder dan 1 maand zijn. Volledig hoofd en gezicht moeten zichtbaar zijn, inclusief de oren. Het moet een kleurenfoto zijn. Vereiste maat: 45mm hoog x 35 mm breed (probeer niet zelf foto’s op maat te knippen), exclusief eventuele witte randen. Het formaat van uw hoofd van kruin tot kin op de foto moet tussen 29 en 34 mm hoog zijn. Er moet een duidelijk contrast zijn tussen het gezicht van de gefotografeerde en de achtergrond. De foto moet hoofd en schouders bevatten, en gemaakt zijn tegen een crèmekleurige of lichtgrijze achtergrond. Korrelige foto’s worden niet geaccepteerd.
  3. Aanvraagformulier.  U stuurt het ingevulde en ondertekende paspoort aanvraagformulier op. Ook dient u een ingevuld en ondertekend CIBTvisas-orderformulier mee te sturen.

     

  4. Verzending. Voor verzending per DHL heen en weer naar Groot Brittannië brengen we koerierskosten van ongeveer € 140,- excl. BTW in rekening.

Hebt u vragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten via e-mail [email protected] of bel +32 2 770 07 71

Kies voor CIBTvisas

Snel. CIBTvisas biedt de snelste manier om een visum te krijgen.

Makkelijk. De specialisten van CIBTvisas helpen u met betrouwbare informatie per telefoon en e-mail.

Veilig. CIBTvisas waakt zorgvuldig over uw vertrouwelijke gegevens en privacy.

 

Graag van dienst

Het wereldwijde CIBTvisas team van experts in visa en legalisaties geeft onze klanten en opdrachtgevers alle persoonlijke aandacht en een professionele dienstverlening. Ons doel is om de snelste, makkelijkste en meest veilige manier te bieden om visa te verkrijgen voor reizen naar het buitenland. Onze klanten kunnen rekenen op een uitstekende service, iedere keer dat ze gebruik maken van CIBTvisas.

Verhalen van klanten

Een vooraanstaande media- en entertainmentorganisatie had twee maanden de tijd om visa aan te vragen voor 1000 medewerkers die de Olympische Winterspelen zouden verslaan.

Bekijk de oplossing