Post-Brexit Travel Assessment

De CIBTvisas Post-Brexit Travel Assessment is een unieke oplossing die reizigers ondersteunt met het navigeren van de complexe regelgeving rondom zakenreizen in het post-Brexit tijdperk. De Post-Brexit Travel Assessment is een handige, uitvoerige en betaalbare oplossing voor bedrijven en organisaties die zich zorgen maken over het naleven van de regels rondom zakenreizen tussen het Verenigd Koninkrijk en Europa.

Om te beginnen, vult u het onderstaande formulier in. Wij zullen u een paar vragen stellen over uw geplande activiteiten in het land van bestemming en u onmiddelijk een resultaat geven: dit is ofwel een bevestiging dat u in aanmerking komt als een zakenreiziger die zonder visum het land mag inreizen; of een afspraak met een van onze Post-Brexit-adviseurs voor een snelle, een-op-een consultatie om uw reisplannen te bespreken.

De Post-Brexit Travel Assessment is makkelijk te gebruiken en duurt niet meer dan 3 tot 5 minuten. Elke assessment kost €25,00 excl. BTW. dit zal worden gecrediteerd van het totaal bedrag.

Reizigersgegevens

Reisinformatie

Betaalmethode

Factuuradres
Gebruikersvoorwaarden