CIBTvisas Noodhulp

CIBTvisas begrijpt hoe belangrijk uw paspoort en visa voor u zijn. Raakt uw paspoort kwijt of beschadigd, dan kunnen de kosten voor het vervangen van uw reisdocumenten flink oplopen. Bovendien is het een heel gedoe om uw reisdocumenten te vervangen. CIBTvisas biedt daarom de Noodhulp als extra service voor alle klanten. Bij verlies, diefstal of beschadiging van het paspoort vervangt CIBTvisas kosteloos de nog geldige visa en vergoedt de aanschaf van een nieuw paspoort.

CIBTvisas kan bovendien assisteren bij het aanvragen van een vervangend paspoort, ook als u in het buitenland verblijft. Helaas kunnen we niet namens u een Belgisch paspoort aanvragen, aangezien de Belgische wet voorschrijft dat paspoortaanvragen altijd persoonlijk dienen te gebeuren. Maar waar u ook bent, dankzij ons wereldwijde netwerk en jarenlange ervaring kunnen we u snel in contact brengen met de betreffende instanties. Zodat u snel uw nieuwe reisdocument kunt aanvragen.

De CIBTvisas Noodhulp kost € 9 (excl. BTW) per reiziger. De vergoeding voor vervangende visa en paspoorten is maximaal € 300 per persoon.

 

Wanneer kunt u een beroep doen op de CIBTvisas Noodhulp?

U kunt een gebruik maken van de CIBTvisas Noodhulp als:

  • U de Noodhulp bij uw visumaanvraag hebt aangeschaft
  • CIBTvisas uw visum/visa heeft verzorgd
  • Er nog één of meer geldige visa in het betreffende paspoort staan
  • Het paspoort is verloren, gestolen of beschadigd tussen het moment dat CIBTvisas het aan u retourneerde en het einde van de reis óf tot het visum verloopt (als dit geldig is voor meerdere inreizen)
  • U bewijs kunt overleggen dat uw paspoort is gestolen of dat u het hebt verloren.

 

Wilt u een claim indienen voor de CIBTvisas Noodhulp?

Is uw paspoort gestolen, verloren of beschadigd en wilt u aanspraak maken op de CIBTvisas Noodhulp? Doet u dan het volgende:

  1. Stel CIBTvisas op de hoogte van de gebeurtenisBel CIBTvisas op telefoonnummer +32 2 770 07 71 om een claim in te dienen. Houd uw ordernummer of factuurnummer bij de hand. We sturen u dan formulieren om een nieuw visum aan te vragen.
  2. Stuur de ingevulde formulieren op naar CIBTvisas. Maak een kopie van uw formulieren en de gevraagde documenten voor uw eigen administratie. Stuur de originelen op naar het adres van CIBTvisas dat vermeld staat in het aanvraagpakket.
  3. Stuur bewijsstukken mee naar CIBTvisas. Maak een kopie van het betaalbewijs van uw paspoort en van het proces-verbaal van de aangifte van verlies of diefstal van uw paspoort en stuur deze kopieën mee met de visumaanvraag.
  4. Volg de status van uw aanvraag. Zodra CIBTvisas uw claim en visumaanvraag ontvangt, beginnen we met het verwerken ervan. CIBTvisas hanteert de kortst mogelijke verwerkingstijden voor het vervangen van uw visa. CIBTvisas stuurt u een e-mail met een ontvangstbevestiging. Hierin staat ook een link naar de statuspagina op de CIBTvisas-website, waar u op elk moment van de dag kunt zien hoe hoe ver uw aanvraag gevorderd is.

Kies voor CIBTvisas

Snel. CIBTvisas biedt de snelste manier om een visum te krijgen.

Makkelijk. De specialisten van CIBTvisas helpen u met betrouwbare informatie per telefoon en e-mail.

Veilig. CIBTvisas waakt zorgvuldig over uw vertrouwelijke gegevens en privacy.

 

Nieuws en mededelingen

Graag van dienst

Het wereldwijde CIBTvisas team van experts in visa en legalisaties geeft onze klanten en opdrachtgevers alle persoonlijke aandacht en een professionele dienstverlening. Ons doel is om de snelste, makkelijkste en meest veilige manier te bieden om visa te verkrijgen voor reizen naar het buitenland. Onze klanten kunnen rekenen op een uitstekende service, iedere keer dat ze gebruik maken van CIBTvisas.