Vereisten voor een zakenvisum voor Kenia Vereisten zakenvisum voor Belgische paspoorthouders

  1. Paspoort

    Het paspoort van de aanvrager. Het paspoort moet:

    • Geldig zijn tot zes maanden na vertrekdatum
    • Minstens twee lege, tegenover elkaar liggende visumpagina's bevatten.
    • Vrij zijn van hoesjes of omslagen. Graag deze volledig verwijderen vóór het opsturen.
    • Minstens 6 maanden geldig zijn na vertrek bij de aanvraag van een multiple-entry visum

  2. Pasfoto's

    Eén officiële pasfoto in kleur is benodigd. Deze foto moet:

    • Recent en goedgelijkend zijn en zijn afgedrukt op fotopapier van hoge kwaliteit
    • Een witte achtergrond hebben
    • De afmeting 35mm bij 45mm hebben
    • Het gezicht van de aanvrager in het midden afbeelden met een neutrale uitdrukking
    • Zonder hoofdbedekking zijn, tenzij het bedekking/kledij om religieuze redenen betreft (het gelaat moet zichtbaar zijn)
    • Los zijn van het visum aanvraagformulier (dus op geen enkele wijze aan het formulier bevestigd) en vrij van eventuele lijmrestanten


    Voor een multiple-entry visumaanvraag, vereist de ambassade twee paspoort foto´s

  3. Introductiebrief

    Een introductiebrief van de werkgever in België is vereist. Deze moet op bedrijfsbriefpapier geprint worden met een Belgisch adres. Een voorbeeld Introductiebrief vindt u hier terug.

    Alle introductiebrieven moeten geadresseerd zijn aan de ambassade. Het adres van de ambassade vindt u hier terug.

  4. Bewijs van het reisarrangement

    Een kopie van het vluchtschema of een uitdraai van uw e-ticket afgegeven door de reisorganisatie

  5. Aanvraagformulier

    Eén volledig ingevuld en ondertekend visumaanvraagformulier. Dit formulier moet:

    • Met blokletters in zwarte of blauwe inkt ingevuld worden
    • Worden ondertekend door de aanvrager

    Voor een multiple-entry visumaanvraag, vereist de ambassade twee volledig ingevulde en ondertekende aanvraagformulieren

  6. CIBTvisas-orderformulier

    Stuur het CIBTvisas orderformulier naar ons op. Het formulier is terug te vinden in het aanvraagpakket

    De betaling wordt pas geïnd op het moment dat CIBTvisas uw gehele aanvraag heeft afgerond.

  7. Multiple entry-aanvragers

    Aanvragers van een multiple  entry visum moeten het volgende aanleveren:

    • Twee kopieën van de informatiepagina(´s) van het paspoort van de aanvrager
    • Een origineel exemplaar van de uitnodigingsbrief, opgesteld door het bedrijf in Kenia. Deze brief moet het aantal inreizen in Kenia vermelden en de reden hiervoor.  Deze moet ook de lengte van het visum vermelden
    • Een brief van de werkgever van de aanvrager. Deze moet de gegevens van de aanvrager vermelden, de reden en de duur van het verblijf, vermelden dat het bedrijf garant staat voor alle onkosten en een stempel en handtekening bevatten van het bedrijf.

    U vindt een voorbeeld van de introductiebrief in het CIBTvisas aanvraagpakket.

Vereisten voor een toeristenvisum voor Kenia Vereisten toeristenvisum voor Belgische paspoorthouders

  1. Paspoort

    Het paspoort van de aanvrager. Het paspoort moet:

    • Geldig zijn tot zes maanden na vertrekdatum
    • Minstens twee lege, tegenover elkaar liggende visumpagina's bevatten.
    • Vrij zijn van hoesjes of omslagen. Graag deze volledig verwijderen vóór het opsturen.
    • Minstens 6 maanden geldig zijn na vertrek bij de aanvraag van een multiple-entry visum

  2. Pasfoto's

    Eén officiële pasfoto in kleur is benodigd. Deze foto moet:

    • Recent en goedgelijkend zijn en zijn afgedrukt op fotopapier van hoge kwaliteit
    • Een witte achtergrond hebben
    • De afmeting 35mm bij 45mm hebben
    • Het gezicht van de aanvrager in het midden afbeelden met een neutrale uitdrukking
    • Zonder hoofdbedekking zijn, tenzij het bedekking/kledij om religieuze redenen betreft (het gelaat moet zichtbaar zijn)
    • Los zijn van het visum aanvraagformulier (dus op geen enkele wijze aan het formulier bevestigd) en vrij van eventuele lijmrestanten


    Voor een multiple-entry visumaanvraag, vereist de ambassade twee paspoort foto´s

  3. Bewijs van het reisarrangement

    Een kopie van het vluchtschema of een uitdraai van uw e-ticket afgegeven door de reisorganisatie

  4. Aanvraagformulier

    Eén volledig ingevuld en ondertekend visumaanvraagformulier. Dit formulier moet:

    • Met blokletters in zwarte of blauwe inkt ingevuld worden
    • Worden ondertekend door de aanvrager

    Voor een multiple-entry visumaanvraag, vereist de ambassade twee volledig ingevulde en ondertekende aanvraagformulieren

  5. CIBTvisas-orderformulier

    Stuur het CIBTvisas orderformulier naar ons op. Het formulier is terug te vinden in het aanvraagpakket

    De betaling wordt pas geïnd op het moment dat CIBTvisas uw gehele aanvraag heeft afgerond.

  6. Multiple entry-aanvragers

    Aanvragers van een multiple  entry visum moeten het volgende aanleveren: 

    • Twee kopieën van de informatiepagina(´s) van het paspoort van de aanvrager
    • Een brief waarin de aanvrager het doel van de reis aangeeft

  7. Kinderen onder de 16 jaar

    Voor kinderen onder de 16 jaar geldt er geen visumplicht. Deze kunnen zonder visum naar Kenia reizen.

Kenia Visa

Wilt u weten hoe een visum voor Kenia eruitziet? Bekijk hier een voorbeeldvisum voor Kenia om te zien welke informatie het bevat.

Visumvoorbeeld Kenia bekijken

Ophaaldienst

Heeft uw aanvraag spoed...Gebruik de CIBTvisas ophaaldienst.  Een koerier van CIBT haalt uw documenten op, waar u ook bent. Onze snelle en simpele service garandeert dat uw visumaanvraag binnen een werkdag bij de ambassade ligt.

Bel 0902 150 45 (0,75 cents / min) om een afhaalafspraak te maken.

Kies voor CIBTvisas

Snel. CIBTvisas biedt de snelste manier om een visum te krijgen.

Makkelijk. De specialisten van CIBTvisas helpen u met betrouwbare informatie per telefoon en e-mail.

Veilig. CIBTvisas waakt zorgvuldig over uw vertrouwelijke gegevens en privacy.