Managementteam

CIBTvisas beschikt over een uitstekend gekwalificeerd en gemotiveerd managementteam met grondige kennis van de sector, jarenlange ervaring en unieke vaardigheden.

Benelux managementteam

Florent Frapolli - Regionaal-directeur Europa

Florent Frapolli is als Directeur Europese regio verantwoordelijk voor alle bedrijfsmatige aspecten in Europa. Dankzij zijn uitgebreide ervaring in Business Development en het doorvoeren van verbeteringen in operationele processen heeft Florent een bewezen staat van dienst als het gaat om het ontwikkelen en uitbreiden van ons marktaandeel. Alvorens in 2012 bij CIBT in dienst te treden, werkte hij voor G4S in de luchtvaartsector en Iron Mountain in de Archiefbeheer. Florent zal zich richten op verdere ontwikkeling van onze Europese bedrijfstak en al zijn expertise inzetten ter optimalisering van de service naar al onze klanten.

Joyce Schneijdenberg - Managing Director Benelux

Joyce Schneijdenberg werkt sinds maart 2012 bij CIBT. Sindsdien is zij verantwoordelijk geweest voor verscheidene Sales en Management taken in verschillende CIBT landen. Voor haar komst naar CIBT heeft Joyce gewerkt in de toeristische sector, in zowel operationele als commerciële functies. In haar huidige rol als Algemeen Directeur voor de Benelux is zij verantwoordelijk voor het commerciële deel van onze business Nederland, Belgie en Luxemburg. De sales & accountmanagement teams rapporteren direct aan haar. Joyce werkt vanuit Brussel en Den Haag. Zij behaalde haar Bachelor diploma ‘Management Toerisme’ aan de NHTV te Breda. Vervolgens studeerde ze aan de Universiteit van Tilburg waar ze haar Masters diploma behaalde in de Sociale Wetenschappen.

Bedrijfsleiding internationaal

Eric Scheinerman - President en Chief Executive Officer

Eric Scheinerman kwam in september 2019 aan boord bij CIBT als Chief Financial Officer. Met zijn aantreden brengt Eric enorm veel financiële ervaring mee en een bewezen track record in het verbeteren van operationele prestaties en het stimuleren van winstgevende groei. Voordat hij in dienst trad bij CIBT was Eric de CFO van Wind River Environmental waar hij verantwoordelijk was voor de groei, productiviteit en het actieve fusies- en overnamesbeleid van het bedrijf. Voorafgaand aan zijn tijd bij Wind River had Eric leidinggevende financiële functies bij Aptiv PLC. In Shanghai was hij als VP Finance verantwoordelijk voor elektrische en elektronische architectuur segment van het bedrijf, met een marktwaarde van meer dan 9 miljard US dollar, dat actief was in meer dan 28 landen en meer dan 120000 werknemers had. Voordat hij bij Aptiv PLC in dienst trad was Eric de Managing Director en CFO van Liberty Lane Partners, LLC. Dit was een private-equity onderneming die zich richtte op het opbouwen en verbeteren van middelgrote bedrijven. Zijn rol bij dit bedrijf omvatte onder andere het toezicht op het bedrijfsportefeuille en de fusies- en overnameactiviteiten. Hij diende ook als CEO voor twee van hun investeringen. Eerder in zijn carrière had Eric leidinggevende management- en financiële functies bij ThermoFisher Scientific, Whirlpool Corporation en 3M Company. Eric heeft een bachelor van The Wharton School, University of Pennsylvania. Hij is werkzaam op CIBT´s hoofdkantoor in Washington, DC.

Steven Diehl – Global Managing Director, Immigrationt

Als Global Managing Director, Immigration voor CIBT´s dochteronderneming Newland Chase, leidt Steven Diehl de immigratie-initatieven van het bedrijf door aan het hoofd te staan van een wereldwijd team dat verantwoordelijk is voor het ontwerpen en implementeren van immigratieoplossingen voor een gevarieerde portefeuille van multinationale, nationale en NGO cliënten. Naarmate CIBT´s aanwezigheid verstrekt en uitgebreid werd in nieuwe regio´s, hebben Steve en zijn team een belangrijke rol gespeeld bij het bieden van een strategisch platform en aanbod voor klanten die op zoek zijn naar korte en lange termijn migratiestrategieën die zijn afgestemd op de behoeften van specifieke bedrijfstakken en sectoren. Voorafgaand aan zijn huidige benoeming heeft Steve in de afgelopen 20 jaar vele functies bekleed, waaronder die van Vice President Sales en Vice President Account Management, waar hij zijn team leidde in een grootschalige uitbreiding van de klantenportefeuille van het bedrijf. Steve begon zijn carriere bij CIBT in 1996. Steve heeft een Bachelor of Arts in Internationale Betrekkingen van de Universiteit van Syracuse, waar hij summa cum laude is afgestudeerd. Hij is een actief lid van en regelmatig panellid voor verschillende toonaangevende internationale reisorganisaties zoals de Association for Workforce Mobility (Worldwide ERC), Forum for Expatriate Management (FEM), Association of Corporate Travel Executives (ACTE), en de Global Business Travel Association (GBTA).

Aravind Venkateswaran – Chief Information Officer

En tant que directeur de l'information, Aravind Venkateswaran dirige tous les aspects relatifs à la stratégie et aux opérations technologiques de l'entreprise, y compris le développement de logiciels, l'infrastructure informatique, l’exploitation du réseau, la stratégie numérique et la sécurité de l'information. Aravind se passionne pour la création de solutions technologiques axées sur le client, générant une valeur commerciale et une croissance accélérée. Il a à son actif plusieurs années d’expérience dans la création et l’approvisionnement d’applications logicielles à grande échelle dans les environnements agile, cloud et open-source, dédiées à l’internet et entreprises. Aravind favorise une culture qui attire les meilleurs talents technologiques et les mène à innover et à performer sans faille. Avant de joindre l’entreprise, Aravind a occupé des postes de direction chez Capital One, Telarix et le National Center for Missing & Exploited Children. Aravind a obtenu sa licence en sciences, génie électrique et électronique à l'Université de Madras, en Inde. Il a obtenu sa maîtrise en sciences et génie informatique à l'Université de Syracuse. Il a également entrepris une formation continue en leadership et gestion à la Sloan School of Management du MIT.

Sandra Woznitski - Senior Vice President of North American Operations

Sandi begon in maart 2010 bij CIBT en is sinds 2013 de Senior Vice President voor Noord-Amerika. Sandi heeft een achtergrond in dienstverlening, sales en marketing en ervaring in het ontwikkelen van strategieën om dienstverlening te verbeteren en het maximaliseren van het rendement. Sandi overzag de integratie van 5 acquisities in Noord-Amerika. Voor CIBT had Sandi de afgelopen 20 jaar verschillende leidinggevende functies bekleed op het gebied van dienstverlening, sales en marketing bij MCI Communications en Verizon. Sandi is cum laude afgestudeerd aan de Virginia Polytechnic Institute and State University met een diploma in Hotel-, Restaurant- en Institutiemanagement.

Nicolas Derbyshire - Algemeen-directeur - Azië en Oceanië

Nicolas Derbyshire is in mei 2012 bij CIBT gestart als vice-president Business Development, waarna hij in januari 2013 is benoemd tot algemeen-directeur van Azië en Oceanië. Onder zijn leiderschap is CIBT in Azië en Oceanië uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende dienstverleners op het gebied van mobiliteit. Nic overzag de acquisities en integratie van 6 bedrijven in de regio en was verantwoordelijk voor de groei van zowel de immigratie- als visumdiensten in nieuwe markten. Voordat hij bij CIBT in dienst trad, was hij de oprichter van Visalink Systems en de spil in het ontwikkelen van gedigitaliseerde oplossingen, toegesneden op de wensen van zowel particulieren als zakelijke klanten en vormde hij strategische relaties met branchegenoten. Hij overzag ook de operationele activiteiten van Visalink in Australië. In deze functie bewerkstelligde hij ook de totstandkoming van samenwerkingsverbanden met verscheidene departementen van de Australische overheid, waarbij een exclusief systeem is ontwikkeld en geïmplementeerd voor de afgifte van ondersteunende officiële documentatie. Nic begon bij CIBT nadat deze in 2012 Visalink had overgenomen. Nicolas beschikt over zeer uitgebreide werkervaring in bedrijfskundige, financiële en operationele managementprocessen. Hij is werkzaam op de vestiging in Melbourne, Australië. Nic is afgestudeerd aan Haileybury College.

Seran Bentley-Thoburn – Global Director – Quality and Compliance

Seran Bentley-Thoburn begon in 2009 bij CIBT als de operationeel directeur voor het Verenigd Koninkrijk. Sindsdien is hij doorgegroeid naar zijn huidige rol van Global Director Quality & Compliance. Seran heeft geholpen met het begeleiden van de exponentiële groei van CIBT en overziet nu haar wereldwijde voetafdruk. Seran richt zich primair op het beheer van de wereldwijde faciliteiten van CIBT, het leiden van de operationele en logistieke integratie van CIBT´s acquisities en het coördineren van het werk rondom het uitbreiden van CIBT´s fysieke activiteiten in nieuwe markten. Seran heeft meerdere leidinggevende posities bekleed in de zakelijke reisbranche. Voordat hij bij CIBT begon, leidde Seran een bedrijf genaamd TLCS dat in 2009 door CIBT werd overgenomen. Tijdens zijn tijd bij TLCS speelde Seran een belangrijke rol in het ontwikkelen van TLCS tot een marktleider in de reisvisumsector. Seran volgde een opleiding aan de Hinchley Wood School en 6th Form in Surrey, Engeland. Na het behalen van zijn diploma heeft Seran een carrière in de zakelijke reisbranche nagestreefd waar hij meer dan 30 jaar ervaring heeft opgedaan.

Justin Miller - Senior Vice President, Acquisitions

Justin Miller trad in 2014 in dienst bij CIBT als Vice President Acquisitions en werd in 2019 benoemd tot Senior Vice President Acquisitions. Onder Justin´s leiderschap heeft CIBT haar wereldwijde acquisitieprogramma uitgebreid, dit was voor CIBT een belangrijke drijfveer in het toevoegen van nieuwe servicemogelijkheiden, het vergroten van het marktaandeel en het uitbreiden naar nieuwe markten. Voordat Justin Miller de overstap maakte naar CIBT was hij een Senior Associate bij een business development bedrijf waar hij zich richtte op de inzet van vreemd en eigen vermogen om groeiende bedrijven te ondersteunen. Justin heeft een Bachelor in Bedrijfskunde van de Goizueta Business School aan de Universiteit van Emory.

Kies voor CIBTvisas

Snel. CIBTvisas biedt de snelste manier om een visum te krijgen.

Makkelijk. De specialisten van CIBTvisas helpen u met betrouwbare informatie per telefoon en e-mail.

Veilig. CIBTvisas waakt zorgvuldig over uw vertrouwelijke gegevens en privacy.

 

Graag van dienst

Het wereldwijde CIBTvisas team van experts in visa en legalisaties geeft onze klanten en opdrachtgevers alle persoonlijke aandacht en een professionele dienstverlening. Ons doel is om de snelste, makkelijkste en meest veilige manier te bieden om visa te verkrijgen voor reizen naar het buitenland. Onze klanten kunnen rekenen op een uitstekende service, iedere keer dat ze gebruik maken van CIBTvisas.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de wekelijkse CIBTvisas nieuwsbrief met het laatste nieuws op het gebied van vereisten voor internationaal reizen.