Legalisaties

Legalisaties

Wij zorgen voor snelle, eenvoudige en veilige legalisaties, Apostilles, vertalingen, en notarisdiensten. Begin uw aanvraag via ' Start aanvraag' om een online order te plaatsen. Gelieve er rekening mee te houden dat het totaalbedrag van uw aanvraag afhangt van het type document, de vereisten van de ambassade en het aantal werkdagen dat nodig is om uw aanvraag te verwerken. Mocht u vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen via [email protected].

Legalisatiekosten worden per document per stap in rekening gebracht.

Een legalisatie is een proces waarbij de authenticiteit van documenten wordt bevestigd door internationale overheden en instanties. Wanneer u uw officiële documenten in het buitenland wilt gebruiken, dan dienen deze eerst gelegaliseerd te worden voordat de desbetreffende autoriteiten de documenten accepteren. Ieder land stelt zijn eigen eisen, afhankelijk van het type document en het doel waarvoor u het wilt gebruiken.

Documenten die doorgaans een legalisatie vereisen:

  • Certificaat van oorsprong
  • Factuur
  • Zakelijke contracten
  • Exportcertificaten
  • Adoptiepapieren
  • Trouwakten en geboorteakten
  • Diploma
  • Medische documenten

Legalisatie is een procedure die uit meerdere stappen bestaat. Vaak moeten uw documenten gelegaliseerd worden door  de lokale overheid, de Belgische overheid en de ambassade van het bestemmingsland voordat de echtheid en rechtsgeldigheid vastgesteld wordt.

Wij kunnen u helpen. Neem contact op met onze legalisatie-experts per e-mail [email protected] om een consultatie te beginnen. Wij zullen de tijd nemen om uw legalisatiebehoeften te begrijpen en met u samenwerken zodat u de juiste documenten op tijd in handen hebt.

Klaar om te beginnen? Klik op 'Start aanvraag' om uw aanvraag in te dienen, u zult vervolgens een bevestigingsmail van ons ontvangen en een aanvraagpakket met de vereiste documenten. U kunt het aanvraagpakket ook e-mailen indien u wilt dat CIBTvisas de legalisatie voor u verzorgt.  Gelieve er rekening mee te houden dat het totaalbedrag van uw aanvraag afhangt van het type document, de vereisten van de ambassade en het aantal werkdagen dat nodig is om uw aanvraag te verwerken.

Aangeboden legalisatiediensten:

Apostille: Een apostille is een stempel dat verklaart dat uw documenten authentiek zijn. Apostilles worden afgegeven door de Belgische overheid en bevestigen dat uw documenten authentiek zijn. De volgende landen vereisen een apostille.

Legalisatie: Indien het document is bestemd voor een land dat het Apostilleverdrag niet heeft ondertekend, dan dient dit te worden gelegaliseerd. CIBTvisas kan u helpen met het legaliseren van uw documenten ongeacht de vereiste procedure.

Vertaling: Bij bepaalde instanties is het benodigd dat uw documenten eerst vertaald worden. Wij kunnen deze documenten voor u vertalen zodat deze geaccepteerd worden door de ambassade en/of overheidsinstantie. Wij kunnen buitenlandse documenten ook naar het Engels vertalen.

Notariële diensten: Notariële diensten zijn nodig voor de controle op de feiten zoals deze in een document staan vermeld. Documenten die u in een ander land wilt gebruiken, moeten vaak eerst gecertifieerd worden door een notaris. Wij bieden notariële diensten aan om te waarborgen dat uw documenten als inhoudelijk correct en rechtsgeldig beschouwd worden.

Gaat u naar Australië?

Vraag in enkele seconden uw elektronisch visum voor Australië online aan.

Met een ETA kunt u zo vaak u wilt naar Australië reizen, binnen 12 maanden na de uitgiftedatum.

Vraag nu een ETA aan

Kies voor CIBTvisas

Snel. CIBTvisas biedt de snelste manier om een visum te krijgen.

Makkelijk. De specialisten van CIBTvisas helpen u met betrouwbare informatie per telefoon en e-mail.

Veilig. CIBTvisas waakt zorgvuldig over uw vertrouwelijke gegevens en privacy.