VS Paspoorts

Wilt u uw Amerikaanse paspoort verlengen? Als u houder bent van een paspoort uit de Verenigde Staten, ouder bent dan 18 jaar en in België  verblijft, kan CIBTvisas u helpen mits u aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • U vraagt niet om aanpassing van de gegevens in uw paspoort, behalve een naamswijziging door huwelijk of scheiding
  • U was 16 jaar of ouder toen uw meest recente paspoort werd uitgegeven
  • Uw meest recente paspoort is minder dan 15 jaar geleden uitgegeven
  • Uw meest recente paspoort kende geen beperkingen en het was de volle tien jaar geldig
  • U bent in staat om uw huidige paspoort mee te sturen met deze aanvraag


 

Om uw Amerikaanse paspoort te verlengen, heeft u het volgende nodig:

  1. Ingevuld paspoortaanvraagformulier.  Vul het paspoortaanvraagformulier DS-82 in, onderteken het en stuur het op naar CIBTvisas.
  2. Uw huidige paspoort van de Verenigde Staten.  U dient een geldig paspoort van de Verenigde Staten in te leveren.  Het paspoort moet in goede conditie verkeren. Is uw paspoort gescheurd of beschadigd, dan dient u het persoonlijk te overhandigen. Uw paspoort mag niet meer dan twee keer eerder zijn aangevuld met extra pagina’s.
  3. Twee pasfoto’s.  Voor de paspoortaanvraag moet u twee identieke kleurenfoto’s meesturen van iedere individuele aanvrager. Deze foto’s mogen niet meer dan één maand oud zijn. De pasfoto’s moeten aan de volgende vereisten voldoen: Formaat 2 inch bij 2 inch (5,08 centimeter bij 5,08 centimeter), exclusief rand, het volledige hoofd dient zichtbaar te zijn, van de kruin tot en met de kin. Het hoofd moet tussen 1 inch en 1-3/8 inch groot op de foto staan (25millimeter tot 35 millimeter), de pasfoto moet een witte achtergrond hebben, het hoofd moet in het midden van de foto staan en recht naar voren kijken, geen buitenissige kleding, zonder hoed, hoofddeksel of donkere bril, tenzij de aanvrager een getekende verklaring overlegt dat het hoofddeksel dagelijks wordt gedragen voor religieuze doeleinden, of een getekende doktersverklaring overlegt dat het gefotografeerde voorwerp dagelijks wordt gebruikt voor medische doeleinden.
  4. CIBTvisas bestelformulier.  Vul een origineel exemplaar in van het CIBTvisas -bestelformulier. Het formulier moet volledig ingevuld zijn, een geldig e-mailadres bevatten zodat wij u statusupdates kunnen opsturen en correcte betalingsgegevens bevatten.

Hebt u vragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten via e-mail [email protected] of bel +32 2 770 07 71.

Kies voor CIBTvisas

Snel. CIBTvisas biedt de snelste manier om een visum te krijgen.

Makkelijk. De specialisten van CIBTvisas helpen u met betrouwbare informatie per telefoon en e-mail.

Veilig. CIBTvisas waakt zorgvuldig over uw vertrouwelijke gegevens en privacy.

 

Graag van dienst

Het wereldwijde CIBTvisas team van experts in visa en legalisaties geeft onze klanten en opdrachtgevers alle persoonlijke aandacht en een professionele dienstverlening. Ons doel is om de snelste, makkelijkste en meest veilige manier te bieden om visa te verkrijgen voor reizen naar het buitenland. Onze klanten kunnen rekenen op een uitstekende service, iedere keer dat ze gebruik maken van CIBTvisas.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de wekelijkse CIBTvisas nieuwsbrief met het laatste nieuws op het gebied van vereisten voor internationaal reizen.